BALTIC CONCIERGE

AGENCY

DAROME TAI, KUO GYVENAME IR KĄ IŠMANOME

Susisiekime

BCA vadovas Leonardo Jadkevič:

Tvirtai tikiu, kad galime suderinti sąvokas kokybiškai, stilingai ir greitai.

Žodis „greitai“ yra vakarykštis išskirtinumas, pavirtęs šiandienos norma. Giliai įsišaknijęs mūsų kasdienybėje „greitai“ vis dažniau kelia ironišką šypseną ir net neigiamas asociacijas.

Nežinau, ar tai yra gerai ar blogai. Tiesiog toks yra mūsų laikotarpio ypatumas. Išeis iš mados šitas, ateis kitas.

Tačiau nuolat iš šalies skubinami gyventi dar galime sau atsakyti  į klausimą:  „Ar šiame „greitai“ pasaulyje turime pasirinkimą išlaikyti savo individualų  ritmą, stilių ir kokybės kartelę?“ Į šį klausimą atsakau vienareikšmiškai – „taip.“ Esu didelis individualumo gerbėjas ir tai yra pagrindinė priežastis, kodėl penkiolika metų savo energiją investavau būtent į konsjeržo paslaugų rinką.

Tvirtai tikiu, kad galime suderinti sąvokas kokybiškai, stilingai ir greitai.

Nuo tada, kai pirmą kartą patikėjau šita idėja, nueitas ilgas kelias. Tai įdirbio ir patirties kaupimo laikas, kad pagaliau pradėtų nepriekaištingai veikti konsjeržo paslaugų mechanizmas. Mano kurto mechanizmo veikimo principas paremtas trimis kertinėmis ašimis: ilgamečiai ryšiai  –  pasitikėjimas  –  rekomendavimas. Tai nuolatos besisukantis ratas, kurio paskirtis – užtikrinti Jums sutaupytą ir įprasmintą asmeninį laiką.

GYVENKITE KOKYBIŠKAI, STILINGAI IR INDIVIDUALIU RITMU!

SUŽINOKITE DAUGIAU, KUO BCA GALI PASITARNAUTI JUMS  ASMENIŠKAI IR JŪSŲ VERSLUI